Predstavljamo Vam prvi novitet u ovoj godini *PORT* punjač za mobilne uređaje. Ovaj novitet iz oblasti tehnologije možete pronaći na našem sajtu ili b2b portalu pod šifrom 37.540 i dostupan je u pet boja. Kućište punjača je plastično pa je kao takvo pogodno za sito i tampon štampu, ali i digitalna štampa je takođe dobar izbor.

Od danas možete poručiti novu sublimacionu šolju MIA. Nudimo Vam 6 različitih kombinacija bele šolje sa ručkom i unutrašnjosti koje su u istoj boji. Na Vama je da odaberete kombinaciju koja najbolje ističe Vaš dizajn.

Najpouzdaniji upaljač na planeti od danas možete poručiti kod nas.
Kako je vreme darivanja izborom upaljača ovog prestižnog brenda nećete pogrešiti. Zippo upaljači su dizajnirani tako da privlače pažnju, ali pre svega su simbol trajnosti i neuništivosti.
Tipičan Zippo se sastoji od 22 dela i za njegovu izradu potrebno je obaviti 108 različitih proizvodnih operacija. Kompletan upaljač proizvodi se u Bradfordu u Pansilvaniji (Made in U.S.A) što je i istaknutno na dnu svakog upaljača.
Odabrali smo za Vas 11 različitih modela, a kako biste sagledali kompletnu ponudu kliknite na link u nastavku

Od ove sezone u našoj ponudi možete pronaći višenamenske noževe svetski poznatog brenda VICTORINOX. Napravili smo selekciju od 4 modela iz njihove bogate ponude. Modeli se osim u veličini razlikuju i po broju funkcija koje imaju, a ono što je sigurno da će svojim kvalitetom i funkcionalnošću zadovoljiti i najzahtevnije korisnike.

ELF je naša nova akrilna kapa i savršen poklon za ledene dane. Moderan dizajn, atraktivne boje, mekana i  topla.  U koliko se odlučite za brendiranje amblem je idealan izbor.

Predstavljamo vam četiri nova modela držača za kartice, aksesoare koji se svakodnevno koriste u poslovnom svetu. Istovremeno ovaj artikal je veoma funkcionalan i koristan poklon.

Novitet u našoj ponudi su držači kartica sa  RFID zaštitom, koji imaju za cilj zaštitu vaših ličnih podataka od moguće zloupotrebe. Od četiri modela koja imamo u ponudi, dva modela predstavljaju futrole koje u sebi sadrže RFID zaštitu. Upotrebom ovih futrola, štitite podatke na vašim karticama i na taj način ćete onemogućiti skeniranje i zloupotrebu.